Deze schoenentrend zag je niet aankomen

Wij zijn zeer verrast door deze trend!

Lees ook

Dat dit ooit een trend zou worden, hadden wij niet verwacht. Maar toch is het echt zo: de bergschoen is helemaal hot.

Grote ketens

Je ziet de bergschoen tegenwoordig overal. Grote ketens zoals Zara en Topshop verkopen schoenen die eruit zien alsof je er een berg mee gaat beklimmen. De schoen hieronder is van de Bershka. Kenmerkend zijn de grove zool, de chunky stijl en de veters in een contrasterende kleur. Misschien moet je even wennen aan deze look, maar een ding is heel fijn: ze lopen heerlijk!

Stoere look

Heb je ze het liever in het zwart? Dan zijn deze leren boots van Moncler misschien wat voor jou. Wij zouden ze matchen met een zwarte jeans en stoere top. Je shopt deze boots op Winkelstraat.nl. Kijk hier voor de exclusieve collecties van Winkelstraat.nl.

Naomi & Alexa

Ook Naomi Campell heeft de trend helemaal geaccepteerd. Op Instagram plaatst ze een foto waarop ze bergschoenen van het merk Louis Vuitton draagt. Onder de post komen lyrische reacties binnen. Omdat Naomi ontzettend veel fans en volgers heeft en daarmee veel invloed, denken wij dat zij deze trend nog wel een boost kan geven. Hetzelfde geldt voor Alexa Chung. Deze dame wordt gezien als groot stijlicoon. Ook zij plaatst een foto van haar schoeisel op Instagram. Deze bergschoenen zijn van haar eigen merk. 'These stompers eat ice for breakfast' plaatst ze bij de foto. Alexa draagt ze dus graag in de sneeuw. Nog een voordeel van de bergschoen: daar kan hij gewoon tegen. De schoenen zijn vaak erg warm en van stevig materiaal waardoor je er de aller koudste dagen gewoon mee door kan komen. Goed om te weten, met de winter in aankomst.

Laatste nieuws

Zie ook