Samantha Markle: ‘Hier liegt Meghan over’

"Je kunt niet zo liegen!"

Lees ook

Samantha Markle heeft weer van zich laten horen en ook dit keer is het niet positief. De boze halfzus kan het blijkbaar niet laten en haalt opnieuw via Twitter uit naar Meghan. Miauw!

Collegegeld

Ondanks dat de royal baby volgens Samantha voor 'vergeven en vergeten' zorgde, lijkt ze daar iets meer dan een week later weer op terug te komen.

Volgens haar zou Meghan namelijk keihard liegen, toen ze in Fiji een toespraak hield over haar collegegeld. "Ik ben me er volledig van bewust dat het voor veel mensen een uitdaging is om een opleiding te bekostigen. Dankzij beurzen, financiële hulpprogramma’s en een baantje op de campus kon ik naar de universiteit. Zonder twijfel was het alle moeite waard”, zei Meghan in haar speech.

Lees ook: Zo zal het kindje van prins Harry en Meghan Markle eruitzien

Leugens

And that's not true, zo reageert Samantha. "Je kunt niet zo liegen! Onze vader heeft onze opleiding volledig betaald, deze toespraak is niet waar. Ze zou vrouwen moeten inspireren met de waarheid en dankbaarheid”, vindt Samantha. „Een rolmodel met dankbaarheid en de waarheid, geen leugens", aldus Samantha in haar tweets. Gaat dit dan ook nooit over?

Bron: Telegraaf Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook