Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ariana maakt eerste deel wereldtour bekend

De zangeres gaat weer toeren. Ariana maakte gisteren de eerste data van haar nieuwe wereldtournee bekend. Het gaat om 42 shows in Noord-Amerika tussen maart en juni 2019. Naar verwachting komen daarna Europa, Azië en Oceanië aan de beurt. Het was de afgelopen tijd onzeker of de 25-jarige al wel klaar was voor een nieuwe tour. Ze had het zwaar na de plotselinge dood van haar ex Mac Miller en de breuk met haar verloofde Pete Davidson. Eind september schreef de zangeres nog op Twitter dat het idee lang van huis te zijn haar bang maakte en eerder zei ze dat ze een angststoornis had overgehouden aan de aanslag na haar concert in Manchester in 2017. Eerder deze week kondigde ze echter aan er helemaal klaar voor te zijn.

Cailtyn Jenner heeft spijt van steun Trump

Caitlyn Jenners hoop om met de Amerikaanse president Donald Trump te werken aan betere bescherming voor transgenders is vervlogen. De realityster verklaarde donderdag in een ingezonden brief in de Washington Post dat ze fout zat toen ze geloofde dat Trump zijn best zou doen zich in te zetten voor haar gemeenschap. Ze legt in het stuk ook uit waarom ze destijds vertrouwen had in oud-realitycollega Trump. “Hij was de eerste Republikeinse presidentskandidaat die toezegde deze waardevolle, kwetsbare groep te steunen en ik voelde me gesterkt door het applaus dat hij daarvoor kreeg tijdens de Republikeinse conventie.”

Daar komt ze nu op terug. "Helaas zat ik ernaast. De realiteit is dat de transgemeenschap onophoudelijk aangevallen wordt door de president. Hij negeert onze menselijkheid. Hij heeft onze waardigheid beledigd. Eerder deze week lekten plannen van Trump uit om gender te gaan behandelen als vaststaande zaak, gebaseerd op geslachtskenmerken bij de geboorte. Transgenders zouden dan hun sekse in officiële documenten niet meer mogen veranderen.

Cardi B slaat miljoen voor babyfoto af

Een onbekend medium heeft Cardi B zeker een miljoen geboden voor foto's van haar dochter Kulture. In een interview met Apple Music vertelde de rapper dat ze het aanbod "van zeven getallen" heeft afgewezen. "Mijn man en ik willen op dit moment onze baby gewoon niet laten zien”, verklaarde Cardi, die in juli beviel van haar eerste kind met vakgenoot Offset. Sinds de geboorte van Kulture hebben haar ouders alleen foto’s gedeeld waarop haar handen en voeten te zien waren.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook