Kijkers zijn woedend om uitslag Expeditie Robinson

En dit is waarom...

Lees ook

Onkruid vergaat niet, zo bleek gisteren wel. Nienke Plas eindige helaas als laatste bij de samensmeltingsproef, maar wist het vervolgens wel van Johnny Kraaijkamp jr. te winnen. Al is niet iedereen het eens met hoe dat precies ging.

Hangmat

Alsof ze het die dag nog niet zwaar genoeg had, stond Nienke op Duivelseiland nog een proef te wachten. En dat terwijl ze daarvoor flink haar buikje rond had gegeten en aardig wat glazen wijn naar achter had gegooid.

En dan bleek de proef ook nog eens duivels te zijn. Nadat ze het er qua eten en alcoholische versnaperingen flink van hadden genomen, moesten Johnny en Nienke in een comfortabele hangmat zo lang mogelijk wakker proberen te blijven. De twee wisten het te presteren om maar liefst vijf uur lang wakker te blijven, waardoor Nicolette Kluijver besloot in te grijpen en het iets moeilijker te maken. De twee moesten vervolgens hun hand gestrekt houden en het balletje tussen twee vingers vasthouden. Nienke wist dit het langst vol te houden, maar speelde volgens sommigen wel een beetje vals.

Lees ook: 'Grote verandering bij Expeditie Robinson'

Valsspelen

Zo laten sommige kijkers weten dat ze het niet terecht vinden dat Nienke gewonnen heeft. "Nienke speelde bij de proef tegen Johnny niet volgens de regels. Ze had geen gestrekte arm en hield soms met drie vingers de bal vast", "Nienke hield haar arm niet gestrekt" en "Mag ik even één ding zeggen? Ik vind de strijd tussen Nienke en Johnny oneerlijk gespeeld! Nienke heeft dik valsgespeeld! Johny hield zijn arm gestrekt. Nienke hield haar arm in een hoek van 90 graden. Ik vind het echt heel oneerlijk. Nienke heeft gewoon valsgespeeld" is slechts een greep uit alle reacties. Hmmm, misschien de volgende keer toch iets beter opletten, Nicolette?

Gregory 🙈 #expeditierobinson @gregory_sedoc

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook