Zo zag Amanda Balk eruit voordat ze onder het mes ging

Herken jij haar nog?

Lees ook

Amanda Balk ken je waarschijnlijk vooral van haar deelname aan de Gouden Kooi en haar gestrande relatie met DJ Afrojack, waar ze ook een dochter mee kreeg: Vegas. Waar je haar misschien ook van kunt kennen is haar extravagante uiterlijk, want deze beauty is niet vies van een beetje plastische chirurgie. Zou jij haar nog herkennen als je een foto zie van toen ze nog puur natuur was?

Plastic fantastic

Voor haar deelname aan verschillende programma's had de realityster nog weinig aan zichzelf laten verbouwen, maar dat is nu wel anders. Aan Grazia deed ze eerder haar verhaal. "Iedereen heeft andere prioriteiten. Een mooi uiterlijk is een van de dingen waar ik dolgelukkig van word. Ik train hard voor mijn billen en ben er blij mee. Ze zijn niet te groot, niet te klein maar wel lekker rond en tight."

Maar haar billen zijn niet het enige waar ze trots op is. "Negen jaar geleden heb ik mijn borsten laten vergroten. Deze zomer ben ik opnieuw onder het mes gegaan. Ik heb meteen een maatje meer genomen, dat moest echt na mijn zwangerschap. Ze moeten er natuurlijk wel een beetje strak in zitten", legt Amanda uit.

Lees ook: Amanda Balk binnenkort weer op televisie!

Wat vooraf ging

Ook aan haar gezicht heeft ze gesleuteld. Je kunt goed zien dat haar lippen een groeispurt hebben gekregen, en ook haar wenkbrauwen hebben een transformatie ondergaan. Benieuwd hoe ze er vroeger uitzag? Scroll dan even naar beneden!

Nu

Toen

Benieuwd naar een foto van toen? Klik dan HIER, HIER en HIER.

Precies een jaar geleden vond Amanda het liefdesgeluk bij een andere man, waar ze inmiddels ook mee is verloofd.

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook