Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Demi Lovato nu 90 dagen clean

Het lijkt de goede kant op te gaan met Demi Lovato. Volgens haar moeder is de zangeres nu negentig dagen clean. Dianna De La Garza deed haar uitspraken in de podcast Conversations with Maria Menounos.

Demi werd eind juli opgenomen na een overdosis. Dianna zegt dat ze niet wist hoe erg haar dochter verslaafd was. “Ik wist wel dat ze niet altijd even nuchter was. Maar ik had geen idee waar ze mee bezig was”, zei ze. “Ik woon niet met haar samen. Ik wist alleen dat ze niet altijd even nuchter was.”

Dianna is blij dat het nu weer de goede kant op gaat met haar dochter. “Ze is negentig dagen clean en daar ben ik vreselijk trots op”, laat ze weten. “Verslaving is een ziekte en er vanaf komen is hard werken.”

Jason Derulo zingt tóch in Praag

Jason Derulo heeft toch nog opgetreden in Praag. Het concert dat de Amerikaanse zanger zou geven werd te elfder ure afgelast vanwege veiligheidsredenen. Toch konden fans van een paar liedjes van Derulo genieten.

De Amerikaan postte op Instagram een video waarop te zien is hoe hij vanaf een balkon staat te zingen. Beneden hem staan enkele honderden fans te juichen.

In het filmpje zegt de zanger dat de fans al de hele dag op hem staan te wachten. “Geef me een megafoon of een microfoon”, zegt hij. Daarna is te zien hoe hij een van zijn hits ten gehore brengt.

Derulo zal op een later tijdstip alsnog optreden in Praag, zo verzekert hij zijn fans in de tekst bij het filmpje op Instagram.

Politie is 'lookalike' Schwimmer op het spoor

De politie is de man op het spoor die afgelopen week een diefstal heeft gepleegd in een restaurant in Blackpool. De kwestie kreeg veel aandacht op social media omdat de verdachte lijkt op David Schwimmer, de acteur uit Friends. Nadat de politie een paar dagen geleden een oproep op Twitter had gezet over de diefstal, met daarbij een filmpje van de bewakingscamera’s, waren de reacties niet van de lucht. Al snel legden mensen de link met Schwimmer en zijn personage Ross uit Friends.

De zaak werd helemaal nieuws toen Schwimmer zelf ook reageerde met een filmpje waarin hij door een supermarkt liep. Hij schreef dat hij niets met de diefstal had te maken en in een grappige tweet bevestigde de Britse politie dat.

Nu heeft de politie van Blackpool laten weten dat ze weet wie de man is op de beelden van de beveiligingscamera’s. In de tweet worden volgers bedankt voor hun reactie. Het is voorlopig nog niet duidelijk of de man al is opgepakt.

Bron: Panorama, Beeld: Instagram, getty

Laatste nieuws