Waylon haalt hard uit naar Marco Borsato

Ai!

Lees ook

Dat Waylon altijd zijn woordje klaar heeft, dat is geen geheim. Ook nu weer komt de zanger met harde uitspraken over voormalig The Voice-collega Marco Borsato.

Mee lullen

Tegen roddelblad Story is Waylon openhartig over het feit dat hij geen allemansvriend is. Maar om dat duidelijk te maken vergelijkt hij zichzelf met Marco Borsato. "Er hangt een hoop controverse om me. Ik heb altijd een mening. Ik ben geen Marco Borsato, die met iedereen mee lult en altijd maar aardig en lief is. Misschien is hij ook zo, maar dat kan ik me niet voorstellen." Oei!

Lees ook: Waylon: 'Ik nam een overdosis'

Gewist

Het is bekend dat Waylon maar weinig vrienden heeft in de Nederlandse muziekwereld. Ook op het grootse evenement De Vrienden van Amstel Live is hij niet meer welkom. Zelfs alle filmpjes van zijn vorige optredens op het meezing spektakel zijn allemaal verwijderd. "Er is een heel goede versie verwijderd van mijn single Wicked Way, die ik ooit op De Vrienden van Amstel Live heb gezongen", aldus Waylon. "Als je geen kontenlikker bent in deze wereld, halen ze weleens een filmpje van internet af. Gaan ze moeilijk doen." Gelukkig heeft Waylon genoeg positiviteit in ze leven, nu er een kleine opkomst is.

Bron: Story, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook