Kim Kardashian betrapt op het Photoshoppen van dit lichaamsdeel

Why Kim?

Lees ook

Kim Kardashian is niet vies van een beetje Photoshop. Maar waar het meestal gaat om een filtertje hier of een slankere taille daar, is de reality-ster nu betrapt op het bewerken van haar famous derrière. Say whut!?

Klein kontje

Op haar Instagram post de KUWK-ster weer de mooiste plaatjes van haar nieuwe KKW-campagne in samenwerking met David LaChapelle. Maar in plaats dat fans het hebben over de make-up, wijst iedereen naar iets heel anders.

Lees ook: Het internet wordt wild om deze foto van Kim Kardashian

Op de foto waar Kim poseert in een latex bodysuit zittend op een krukje, valt er duidelijk iets op aan haar beroemde curves. Kim's prominente achterste lijkt wel veel kleiner dan normaal. De fans vragen zich vooral af, waarom Kim haar welbekende kont zou willen Fotoshoppen, het is immers haar handelsmerk. "Deze foto is zo bewerkt, vooral Kim …", schreef een persoon, terwijl een andere eraan toevoegde: "Waar is je kont Kim?". Een derde merkte op: "Gek hoe ze haar fake ass hebben gefotoshopt om het kleiner te laten lijken."

Onzekerheid

Gefotoshopt of niet. In het verleden heeft Kim zich al vaker uitgelaten over het haar onzekerheden. "Ik hou van curves, maar ik hou niet van mijn kont en mijn heupen zijn zo groot," zei ze toen. "Ik heb zeker veel onzekerheden."

Bron: Cosmpopolitan UK, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook