Viktoria Koblenko uit frustratie na kritiek op moederschap

Ze is er helemaal klaar mee!

Lees ook

Victoria Koblenko was alle kritiek op haar moederschap gisteren even helemaal zat. Veel mensen reageren op het feit dat het kindje van haar en vriendlief Evgeniy Levchenko nooit in beeld is en dat het lijkt alsof ze niet genoeg tijd aan hun kleine besteden. Victoria uit haar frustratie op Instagram.

Opvoeding

Op Instagram plaatst ze een foto van haar en Lev in Zwitserland. De twee waren in tijden weer eens een romantisch weekendje weg. En daar hebben een aantal volgers een duidelijke mening over, die Victoria graag deelt met de wereld: "Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?", aldus een bezorgde dame in m´n DM", begint ze haar verhaal. "We keken elkaar aan, probeerden ons te herinneren wanneer ons vorige romantische weekend samen was en kwamen na lllllang denken tot de conclusie dat ‘t december 2016 was. Bijna 2(!) jaar terug. Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?! Ik dacht dat alleen mensen die hun kinderen op hun social media posten ongevraagd les in opvoeding kregen."

Lees ook: Victoria Koblenko: 'Het grote offer van het ouderschap is het verlies aan spontaniteit'

Schuldgevoel

Victoria gaat verder met het verhaal waarom zij en haar vriend en voor hebben gekozen om hun zoontje Kiy nauwelijks op social media te laten zien. "We posten bewust nauwelijks iets van onze zoon, maar zelfs zonder kind in beeld lukt ‘t sommige mensen om je een schuldgevoel aan te praten. Even een peiling onder mijn eigen testpanel. HOE VAAK mogen papa en mama per jaar samen romantisch weekendje weg voordat men de kinderbescherming mag bellen?" De reacties stromen binnen en geven haar natuurlijk groot gelijk.

Bron: Show.nl, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook

kerstcadeautjes

10 kerstcadeautjes die eigenlijk te leuk zijn om weg te geven

Extra fijn: je scoort alles makkelijk online.
huid winter oppepper

Lekkere glow: zo geef je je vermoeide en doffe winterhuid een oppepper

Zo zorg je ook tijdens de koude dagen voor een glow op je snoet.
TK Maxx

Met déze 5 tips vind je de perfecte party outfit bij TK Maxx

Influencers en stylisten Mardy en Esme delen vijf handige stylingtips.
Bols

Proosten maar! Je kunt nu ook thuis aan de Pornstar Martini met Bols

Zelf cocktails maken was nog nooit zo makkelijk!