Viktoria Koblenko uit frustratie na kritiek op moederschap

Ze is er helemaal klaar mee!

Victoria Koblenko was alle kritiek op haar moederschap gisteren even helemaal zat. Veel mensen reageren op het feit dat het kindje van haar en vriendlief Evgeniy Levchenko nooit in beeld is en dat het lijkt alsof ze niet genoeg tijd aan hun kleine besteden. Victoria uit haar frustratie op Instagram.

Opvoeding

Op Instagram plaatst ze een foto van haar en Lev in Zwitserland. De twee waren in tijden weer eens een romantisch weekendje weg. En daar hebben een aantal volgers een duidelijke mening over, die Victoria graag deelt met de wereld: "Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?", aldus een bezorgde dame in m´n DM", begint ze haar verhaal. "We keken elkaar aan, probeerden ons te herinneren wanneer ons vorige romantische weekend samen was en kwamen na lllllang denken tot de conclusie dat ‘t december 2016 was. Bijna 2(!) jaar terug. Of we wel genoeg tijd hebben voor ons kind?! Ik dacht dat alleen mensen die hun kinderen op hun social media posten ongevraagd les in opvoeding kregen."

Lees ook: Victoria Koblenko: 'Het grote offer van het ouderschap is het verlies aan spontaniteit'

Schuldgevoel

Victoria gaat verder met het verhaal waarom zij en haar vriend en voor hebben gekozen om hun zoontje Kiy nauwelijks op social media te laten zien. "We posten bewust nauwelijks iets van onze zoon, maar zelfs zonder kind in beeld lukt ‘t sommige mensen om je een schuldgevoel aan te praten. Even een peiling onder mijn eigen testpanel. HOE VAAK mogen papa en mama per jaar samen romantisch weekendje weg voordat men de kinderbescherming mag bellen?" De reacties stromen binnen en geven haar natuurlijk groot gelijk.

Bron: Show.nl, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws