Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Heerlijk, toch?

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de GeordieShore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Sylvie haar grootste droom is de rol van Bondgirl

Sylvie Meis zou ooit nog graag in een Bondfilm spelen. Dat onthulde de veertigjarige presentatrice tegenover het Duitse GALA. Mijn grootste droom is en blijft een Bondgirl spelen. Je moet groot dromen", aldus Sylvie, die binnenkort te zien is in de Duitse versie van de tienerfilm MISFIT. Hierin speelt ze de strenge conrector mevrouw Himmelmann.

De film vertelt het verhaal van Julia, die na een jarenlang verblijf in de Verenigde Staten terugkeert naar Duitsland. In de VS was ze het populairste meisje van haar school, maar in Duitsland is ze een 'misfit', een buitenbeentje. Als GALA vraagt of de tienerthema's als Wat trek ik aan?, Wanneer word ik verliefd? en Wat plaats ik op sociale media? bekend voorkomen als moeder van een tienerzoon, lacht Meis: "Dat komt mij als single vrouw van veertig zeer bekend voor. Mode, liefde en sociale media zijn dingen waar ik dagelijks mee bezig ben."

Moeder Hadid maakt zich zorgen om social media

Hoewel ze net als haar beroemde kinderen Gigi, Bella en Anwar graag social media gebruikt, maakt Yolanda Hadid zich zorgen om de schaduwkant van bijvoorbeeld Instagram en Twitter. "Mensen die geen goede bedoelingen hebben, kunnen mijn kinderen er rechtstreeks door bereiken", legt Yolanda uit in Volkskrant Magazine.

"Ons gezin heeft momenteel vier straatverboden lopen tegen gestoorde mannen die mijn kinderen berichten via direct message sturen. 'Ik ga je moeder vermoorden zodat ik dichter bij jou kan komen.' Hoe sterk mijn kinderen ook zijn, dat ráákt ze." Yolanda waarschuwt ook dat wat veelal op social media te zien is, een ideaalbeeld is. "Zelf post ik ook foto's op de vijf dagen per week dat ik mezelf moet injecteren, of als ik volledig zonder make-up ben", zegt de Nederlandse, die al jarenlang kampt met de ziekte van Lyme.

Yolanthe deelt schattig kiekje van Xess Xava, wat wordt hij groot!

Zou het? Zet ze bij de foto van Xess, waarop hij in een oranje-tenuetje de bal wegschopt. Tja, of-ie net zoals papa een profvoetballer wordt, is nog even afwachten. Dat de kleine Xess de krullen krijgt van ze mama dat weten we zeker, want wat een bos! Ook Yo viel het op en gooide er gelijk een disclaimer tegen aan.

#NeeIkHebGeenWafelTangBijHemGebruikt #DieKrullentjesKomenDoordatDieHiervoorVlechtjesInHad #EnJaHijVindtDatZelfLeuk!! #Lekkerpuh Schreef ze bij de foto. Duidelijk.

Bron: Panorama, Telegraaf, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws