Candice Swanepoel onthult briljante concealer-truc

Een kind kan de was doen!

Lees ook

Candice Swanepoel ziet er als hardwerkende mommy of two altijd uit om door een ringetje te halen. Echter, tijd voor slaap is er bijna niet in haar drukke leven. Toch weet Candice er altijd fris en fruitig uit te zien. Hoe ze dat doet? Met een simpele concealer-truc.

Oogmasker

"Als ik tijd had zou ik een paar oogmaskertjes opdoen want ik heb in twee jaar mijn ogen niet dicht gedaan", grapt het model, doelend op de geboorte van haar eerste kind, Anacan.

Lees ook: Candice Swanepoel deelt naaktfoto maand na bevalling

Rozenwatermist

In plaats daarvan verfrist Candice haar gezicht eerst met een rozenwatermist. Vervolgens brengt ze een laagje concealer aan, gemixt met een paar druppels gezichtsolie. De concealer is van het merk Kryolan en schijnt in combinatie met de mist en olie een wondermiddel te zijn tegen wallen.

Tot slot verklapt het model wat haar favoriete lippenbalsem is. "Dit is misschien wel de belangrijkste stap: verzorgde, roze lippen. De Palmer's Ultra Moisturizing Lip Balm is mijn favoriet. Ik ga de deur niet uit zonder een laagje aan te brengen!" Zo, nu weet je voortaan wat je moet doen.

Bron: Marie Claire Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook