doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zó geef je je outfits een finishing touch met oorbellen!

Oorbellen zijn dé ultieme accessoire om een outfit op te leuken.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zó geef je je outfits een finishing touch met oorbellen!

Je kent het wel, wanneer je zo je best hebt gedaan om een leuke outfit uit te zoeken sta je ‘s ochtends toch met een ontevreden gevoel voor de spiegel. Something is missing! Geef jouw dagelijkse looks die finishing touch met oorbellen. Met deze oorbellen ga je helemaal afgestyled de deur uit.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

1. Dare to stand out

Ben jij niet bang om op te vallen en houd jij wel van opvallende accessoires? Draag een mooi paar statement oorbellen. Helemaal hot dit seizoen. Aan jou om deze te combineren met een opvallende look of juist een all black outfit.

2. Edgy vibe

Ben je juist op zoek naar oorbellen die bij werkelijk elke outfit passen en die je dus eigenlijk elke dag gewoon kan inhouden? Ga dan voor een edgy look door middel van deze zilveren ringetjes van Lucardi Juwelier uit de Bali Treasures collectie. Fashionable, yet subtle.

3. Golden earparty

De golden earparty is misschien wel de grootste trend van dit moment op Instagram. Meerdere gouden oorbelletjes, zowel studs als met bedeltjes, maken van elke outfit een feestje. The more the better! Deze oorbellen geven een speelse twist aan al je looks. Tip: ga juist op zoek naar verschillende soorten oorbelletjes, het hoeft allemaal niet meer te matchy matchy.

4. Minimalistic

Hangt jouw kast vol met neutrale en zwarte tinten, houd jij van goede basics en is je kledingstijl chique en tijdloos? Dan past de minimalistic trend helemaal bij jou. Dit soort simpele oorbelletjes vallen totaal niet op, maar zorgen wel net even voor dat glansje als je je haar achter je oren stopt. Met minimalistische oorbellen is het slim om bijvoorbeeld te investeren in een mooi paar oorringetjes van echt goud.

Welke stijl past het beste bij jou?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');