Kijkers in shock na heftige aflevering Mr. Frank Visser doet uitspraak

Jeetje...

Een bizarre aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak is het gesprek van de dag. De zusjes Michelle en Martine stonden hier lijnrecht tegenover hun jongere zusje Solange, en waren niet vies van een flinke portie scheldpartijen en bedreigingen. Kijkers zijn in shock…

Alles weg

Al snel blijkt dat het drietal hevige ruzie heeft gekregen over de erfenis van hun vorig jaar overleden moeder. Jongste dochter Solange werd benoemd tot testamentair executeur, maar al snel bleken kostbare stukken uit de erfenis plotseling verdwenen te zijn.

Lees ook: Gemist: Grapje Viktor Brand maakt vrouw woedend in burenruzie

Shockerende telefoontjes en bedreigingen

Hoewel de jongste van het drietal blijft volhouden er niks mee te maken te hebben, zijn haar twee zussen woedend en spannen ze samen tegen Solange. En dat loopt nogal uit de hand. Niet alleen krijgt Solange de volle laag van haar zussen, ook krijgt ze telefoontjes waar de kijkers thuis en mensen in de zaal zich rot van schrikken. "Ik ben geshockeerd door de aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak" en "Ik keek naar Mr. Frank Visser. Mijn hemel, wat een aflevering! Wat een haat en wat asociaal" zijn enkele reacties op Twitter. Bekijk hieronder een fragment van de shockerende aflevering.

Beeld: KIJK, Mr. Frank Visser doet uitspraak

Laatste nieuws