Humberto Tan doet heftig boekje open over vertrek RTL Late Night

Hij heeft het er nog steeds moeilijk mee

Lees ook

Gisteravond deed Humberto Tan tijdens het programma Waar is De Mol? een boekje open over zijn vertrek bij RTL Late Night en de impact die het op hem heeft gehad.

Dieptepunt

Humberto vertelde dat toen hij moest stoppen bij RTL Late Night, dat het een dieptepunt in zijn carrière was. "Als het goed gaat, dan mag je prijzen ophalen. Maar als het niet goed gaat, dan moet je ook naar jezelf kijken. Ik heb het gewoon niet goed genoeg gedaan. Ik had er nog dichter bovenop moeten zitten. Misschien heb ik ook wel te veel herhaald."

Lees ook: Humberto Tan laaiend op Facebook

Vechter

Volgens Humberto had hij zich kwetsbaarder moeten opstellen in de media. "Maar dat zit niet in me, ik ben een vechter", vertelt hij aan Johnny de Mol. Na zijn laatste uitzending op 8 juni 2018, viel de presentator in een zwart gat. "Toen het klaar was voelde ik me wel even leeg. Maar écht leeg. Ik kon niet van de bank komen, niet uit bed komen. Dat was emotioneel en mentaal wel zwaar. Ik heb heel veel gehuild en veel gepraat."

Humberto presenteert dan wel niet meer RTL Late Night, maar gaat ook zeker niet stil zitten. Hij stortte zich vol op de programma's Dance Dance Dance en Holland's Got Talent. Zie hieronder het fragment uit de aflevering van Waar is De Mol?.

Bron: RTL Boulevard Beeld: ANP, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook