Medewerkster echopraktijk klapt uit de school over baby Ronnie Flex

Oh oh...

Lees ook

Ronnie Flex dropte gisteren een bom toen hij bekendmaakte papa te worden. De rapper wilde er niet teveel over kwijt en de identiteit van de moeder geheim houden. Hij noemde de situatie dan ook erg "complex". Een medewerkster van het bedrijf waar hij de pretecho liet maken vindt het echter een stuk moeilijker om haar lippen stijf op elkaar te houden.

Pretecho

Hoewel de medewerkster geen uitspraken doet over de identiteit van de onbekende moeder, wil ze aan het AD wel het een en ander kwijt over het moment dat Ronnie en zijn baby mama op bezoek waren. "Nu Ronnie het zelf heeft gedeeld, kan ik bevestigen dat hij hier was, samen met de moeder van het kind. Ze waren hier voor een 3D/4D-beeld, die je kan laten maken als je 25 tot 30 weken zwanger bent."

Lees ook: Famke Louise reageert op foto Ronnie Flex

Achternaam

Ook geeft ze duidelijkheid over de verwarring die de naam op de pretecho veroorzaakte. Zo stond er bovenaan de echo Plasschaert, de achter van Ronnie, en dus niet de naam van de baby mama. De medewerkster laat weten dat dit speciaal door de toekomstige ouders is aangevraagd, om zo de identiteit van de mommy to be geheim te houden.

Bron: AD Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook