Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Rick Brandsteder is weer vrijgezel

De liefde tussen Rick en zijn vriendin Roosje is alweer voorbij, zo bevestigt het management van de presentator na berichtgeving hierover van Weekend. Rick en Roosje, de dochter van voormalig presentator Bert Kuizenga, waren sinds eind vorig jaar samen. Eerder dit jaar zei de 34-jarige Rick nog dat hij met haar oud wilde worden. "Roosje ís het. Met haar wil ik samenwonen, trouwen, kinderen krijgen en oud worden. En dat gevoel is wederzijds, dat is zo fijn", zei hij in VIVA.

Gordon sluit de deuren van Blushing Rotterdam

Gordon heeft een lastige besluit moeten nemen en zijn personeel vervelend nieuws moeten brengen. De lunchroom die hij vorig jaar in juni aan de Coolsingel opende, zal binnenkort de deuren gaan sluiten. "Het is vreselijk jammer, want ik geloofde echt in een dergelijk concept in Rotterdam, maar helaas heeft het toch een andere uitwerking gehad dan ik gedacht had”, laat Gordon weten. Volgens hem zou de slechte parkeergelegenheid en verschillende werkzaamheden aan de Coolsingel een bijdrage hebben gehad aan het wegblijvende succes van Blushing Rotterdam. Toch betekent deze tegenslag er niet voor dat Gordon bij de pakken neer gaat zitten. "Ik leg de focus op mijn twee goed lopende zaken en op andere mooie horecaplannen. Er gaat een deur dicht en er gaat vast weer een raam open.”

Sylvia Geersen opnieuw single

Het zit Syl niet mee. Na al het drama rondom het huwelijk met haar ex-geliefde Rogelio Castro Martinez, is nu ook haar relatie met model Robin Pijls op de klippen gelopen. "Vorige maand zijn Sylvia en Robin uit elkaar gegaan, ze bleken toch niet zo goed bij elkaar te passen. Maar Syl was echt stapelgek op hem. Het zit haar niet mee als het om mannen gaat", zo laten vriendinnen van het 33-jarige model weten. Eerder liet Sylvia weten tot over haar oren verliefd te zijn op Robin. "Het is echt serieus. Ik ben dol op hem en word helemaal gelukkig van hem. Ik straal weer." Helaas is dat sprookje nu ook uit elkaar geklapt en ziet Sylvia opnieuw haar relatie stranden. Arme, Syl!

Bron: Telegraaf, BuzzE, Weekend

Laatste nieuws

Zie ook