Grazia’s Top 3. Best gelezen op woensdag

Deze hot stories werden vandaag het best gelezen!

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Famke Louise's reactie op het babynieuws van Ronnie Flex

Gisteren verraste Ronnie Flex iedereen met het plotselinge nieuws dat hij binnenkort vader wordt. Wie de moeder is, houdt de rapper voor zichzelf. Shownieuws vroeg aan Famke Louise, zijn vermeende vriendin, hoe zij over het nieuws denkt.

2. 'Ex-minnares Alexander Pechtold tóch zwanger'

Voormalig D66-leider Alexander Pechtold domineerde onlangs de koppen van het showbizznieuws toen zijn ex-minnares Anne Lok hun affaire wereldkundig maakte. De vrouw claimde geestelijk door hem te zijn mishandeld en zou bovendien ook nog eens zwanger van hem zijn. Dit verhaal krijgt nu nog een flinke plot twist.

3. Medewerkster echopraktijk klapt uit de school over baby Ronnie Flex

Ronnie Flex dropte gisteren een bom toen hij bekendmaakte papa te worden. De rapper wilde er niet teveel over kwijt en de identiteit van de moeder geheim houden. Hij noemde de situatie dan ook erg "complex". Een medewerkster van het bedrijf waar hij de pretecho liet maken vindt het echter een stuk moeilijker om haar lippen stijf op elkaar te houden.

Laatste nieuws

Zie ook