Dennis Weening onthult waarheid over vertrek Expeditie Robinson

Hij klapt uit de school

Lees ook

Het blijkt nu dat Dennis Weening niet vrijwillig vertrekt als presentator van RTL. Het contract van de Expeditie Robinson-presentator is niet verlengd.

Niet waar

De eerdere persverklaring van RTL, waarin staat dat Weening de presentatie van Expeditie Robinson niet kan combineren met zijn eigen bedrijf, klopt volgens hem niet.

"Iedereen vraagt zich af waarom ik ben gestopt met Expeditie Robinson natuurlijk en mensen denken echt dat ik ben gestopt vanwege mijn nieuwe bedrijf. Dat is dus ook niet zo", zegt Dennis tegen RTL Boulevard. "Het is wel emotioneel voor mij. Ik vind het wel onwijs jammer dat ik Robinson niet meer doe."

Lees ook: Deze spullen proberen Expeditie Robinson leden elk jaar weer mee te smokkelen

Klote

Op Instagram voegt Dennis eraan toe: "Het hoge woord is eruit. Ik moet stoppen met Expeditie Robinson. En ondanks dat het oplucht voelt het vooral heel erg klote. Ik ga het ongelooflijk missen."

Naast Expeditie Robinson presenteerde Dennis Weening meer programma's voor RTL5, waaronder Levenslang met dwang en Zon, zuipen, ziekenhuis: hier is het feestje.

Lees ook: 'Grote verandering bij Expeditie Robinson'

Nieuwe presentator

Het is nog niet bekend wie de nieuwe presentator wordt van Expeditie Robinson. RTL liet eerder in een verklaring wel weten met meerdere presentatoren in gesprek te zijn voor het nieuwe seizoen, onder wie voormalig AVROTROS-presentator Art Rooijackers.

Bron: BuzzE, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook