Dit is hoe Meghan Markle haar zwangerschap geheimhield

Dat deed ze door 3 dingen te doen!

Lees ook

Meghan Markle en prins Harry maakten al snel duidelijk dat ze graag kinderen wilden. Vijf maanden na het huwelijk was het nieuws dan eindelijk daar: Meghan is zwanger. Maar hoe wist de hertogin van Sussex dat geheim te houden? Ze had daar een aantal handige trucjes voor.

Babybump

De babybump van Meghan Markle wordt steeds zichtbaarder, maar de Duchess of Sussex wist haar kleine buikje voordat het nieuws naar buiten kwam al goed te verbergen. En daar had ze een aantal slimme trucjes voor.

Het meest recente moment dat Meghan ons wist af te leiden van haar groeiende buik, was bij het huwelijk van prinses Eugenie. Toen wisten we allemaal nog van niks. Onder een op maat gemaakte blauwe Givenchy jas wist Meghan haar groeiende buik goed te verbergen. Misschien leerde ze deze truc van Kate Middleton, die tijdens de vroege stadia van haar zwangerschappen ook vaak in jassen werd gespot.

Lees ook: Oeps: Meghan Markle's rok schijnt volledig door

Rushes

Op 24 september hield Markle ons ook voor de gek door een blouse te dragen met dramatische peplum-details. Markle's Oscar de la Renta-top bedekte niet alleen haar buik terwijl ze rondliep met Prins Harry, de asymmetrische staart zorgde voor extra dekking, wat goed van pas kwam toen de hertogin van Sussex een potje basketbal speelde.

Dat ruches een echte lifesaver waren voor Meghan, blijkt wel. Begin september verscheen Markle in een prachtige blauwe jurk van Jason Wu. Op het midden van de jurk was waarschijnlijk strategische een strook ruches gezet. We see you Meghan!

Bron: inStyle, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook