Grazia’s horoscoop

Grazia's horoscoop

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 7 t/m 13 november!

WATERMAN 21 januari – 19 februari

Bereid je voor op sjouwen en slepen, want struinen op sites met tweedehands goodies loont nu. Doe eindelijk dat tv-meubel van je ex weg, en maak er iets van. Het geluk is nu met je, dus een staatslot kopen kan lonen!

VISSEN 20 februari – 20 maart

Jouw vriendenkring groeit en bloeit. Stap op het werk wel regelmatig uit die perfecte bubbel, want je collega’s hebben er niet zoveel mee. Zeg rustig wat je vindt, ook als iemand tegen je tekeer gaat. Je kunt het echt zonder te huilen.

RAM 21 maart – 20 april

Een sport waarbij schoppen of slaan geoorloofd is, is heerlijk. Je moet je energie constructief kwijt kunnen om blij te zijn, dus trap, sla en bijt. Je lover begrijpt dat en gunt jou ook zo’n rol tussen de lakens. Kinky!

STIER 21 april – 21 mei

Weg met voorzichtigheid, steek je nek eens uit. Kritiek zul je krijgen, maar de sfeer verandert snel als je motieven zuiver en niet egoïstisch zijn. Leer ook je hoorns beter te gebruiken, je mag wel wat vaker plaagstootjes uitdelen.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni

Een goede vriendin zeurt en zanikt. Heb een open oor – en hart – maar buig haar onderwerpen vlotjes om. Een-op-een gaat dat het beste, en vertel haar sores niet door. In je relatie ben je toe aan een volgende stap. Houd rekening met ‘nee’.

KREEFT 22 juni – 22 juli

Emotionele reacties voegen niets toe op de werkvloer. Maar wees blij met die brains van je, want als het erop aankomt, doe jij je werk beter dan menig collega. Ook goed om te weten: de kans op zelfstandig ondernemerschap komt voorbij.

LEEUW 23 juli – 23 augustus

Even achteroverleunen en de voetjes van de vloer – gun het jezelf. Delegeer zo veel mogelijk taken en vertrouw erop dat anderen het net zo goed doen als jij. Op hun manier! In de liefde is afwachten handig. Proactief zijn stoot af.

MAAGD 24 augustus – 22 september

Te weinig slaap gehad de laatste tijd? Check je matras en verwen je lijf met een nieuwe. Je keuze is goed en verfijnd. Je herontdekt een oude (ge)liefde of hobby. Met een blij hart wandel je al grappend door deze week. Houd vast, die vibe.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober

Wees zo helder en open mogelijk. Jouw mening – ook al is die afwijkend – niet verbergen, is nu de sleutel naar toekomstige succesrelaties. Je ware aard mag schitteren en je schare fans groeit. Thuis maakt hij het gezellig.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november

Iemand die jou ooit een streek leverde, krijgt deze week van jou de rekening gepresenteerd. Grote kans dat de ‘dader’ niet meer weet wat hij je aangedaan heeft. Wees milder in je oordeel en vraag naar iemands verhaal.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december

Romantiek vind jij al ondraaglijk in films, laat staan dat je zelf klef wordt. Weet jij je geen houding te geven als je lover je hart probeert te raken? Reageer dan fysiek in plaats van met woorden. Een warme knuffel spreekt luid en duidelijk.

STEENBOK 22 december – 20 januari

Een kledingstuk kopen dat je altijd al wilde hebben, maar niet durfde te dragen. De tijd is nu rijp voor een metamorfose. Je bent veel minder verlegen en durft op te vallen. Serieuze flirts pakken nu goed uit.

Tekst: Viola Robbemondt

Laatste nieuws

Zie ook