Aflevering First Dates zorgt voor veel irritatie bij kijkers thuis

Oei!

Lees ook

Normaal gesproken werkt First Dates enorm op je lachspieren, maar gisteren zorgde het bij veel kijkers voor een hoop irritatie.

Chagrijnig

Ondanks dat de 25-jarige vrolijk het restaurant binnenkomt, verandert haar hele attitude binnen no time naar standje chagrijnig. "Hij kwam binnen en toen dacht ik al: nee."

Hoewel de twee aan de bar nog enigszins een klik lijken te hebben, komt daar al snel verandering in en heeft Lisa er geen zin meer in. Ondanks dat Lisa en Jaimy dezelfde interesses hebben, lijkt het niet te boteren. Vooral de arrogantie en ongeïnteresseerde houding valt bij Jaimy verkeerd. "Ik weet niet of ze het zo bedoelde, maar het komt bot over. Je bent met iemand in gesprek en dan ga je gewoon respectvol met elkaar om."

Lees ook: Veel kritiek na eerste aflevering First Dates

Beklag

Maar waar hij nog beleefd blijft, brandt Lisa Jaimy volledig af. Wanneer ze op het toilet haar vriendin opbelt, barst ze in tranen uit en doet ze haar beklag. "Hij heeft geen mooi gebit en hij is kaal. Ik vind het zo erg. Hij is op zich wel aardig maar ik ben gewoon niét geïnteresseerd in hem."

Dat ze totaal geen interesse in hem heeft, bewijst ze helemaal op het moment dat Jaimy zijn hart lucht. Wanneer hij vertelt dat zijn vader twee jaar geleden is komen te overlijden, kijkt Lisa weg en richt ze zich meer tot haar toetje dan tot Jaimy.

Op internet komt Lisa er niet zonder kleerscheuren vanaf en krijgt ze van kijkers de wind van voren. Het moge duidelijk zijn: Nederland is team Jaimy.

Beeld: Twitter, First Dates

Laatste nieuws

Zie ook