Katy Perry koopt gasthuis van 7,5 miljoen dollar

Het is echt een kast van een huis!

Lees ook

De familie en vrienden van Katy Perry mogen in hun handjes knijpen. Katy heeft namelijk een gasthuis aangeschaft en niet zomaar eentje. Het huis is namelijk een schamele 7,5 miljoen dollar waard.

Even binnenkijken…

In het huis kan Katy aardig wat gasten kwijt. Er zijn namelijk vier slaapkamers en vijf badkamers in de villa te vinden. Katy krijgt hier een grote lap grond bij met zwembad. Er staan enorme hekwerken omheen, waardoor Katy's gasten kunnen genieten van hun privacy. Hier kan je foto's van het huis vinden, waarop we ook binnen kunnen kijken in het luxe gasthuis. Zo zien we een inrichting met vooral neutrale, lichte kleuren. In de woonkamer vinden we een prachtige open haard, een leren hoekbank, een vleugel en een kookeiland. Niet mis, Katy!

Eerste huis

Dit is het tweede huis dat Katy in Beverly Hills aanschaft. Haar eerste huis, waar ze weliswaar zelf in woont, kostte haar 19 miljoen dollar en ligt in dezelfde buurt. Dit huis heeft maar liefst vijf slaapkamers, vijf badkamers, een enorme tuin met natuurlijk een zwembad. Haar buren zijn niet de minsten. Denk aan Adele, Nicole Kidman, Ashton Kutcher en Mila Kunis, Cameron Diaz en Nicole Richie.

Maandsalaris

7,5 miljoen dollar is voor Katy Perry natuurlijk maar een schijntje. Volgens Forbes verdiende Katy in 2018 namelijk zo'n 83 miljoen dollar. Katy's maandsalaris is ongeveer 6 miljoen dollar. Grote kans dat Katy het bedrag binnen anderhalve maand alweer heeft terugverdiend dus!

Taylor verhuist

Vlak voordat Katy haar gasthuis kocht, verkocht frenemy Taylor Swift haar gasthuis. Dit gasthuis ligt in dezelfde beveiligde wijk als het gasthuis van Katy. Taylor's gasthuis met vier slaapkamers en badkamers, verkocht ze voor 2,65 miljoen dollar. Ze maakte hier een mooie winst op, want in 2012 kocht ze het huis voor 1,78 miljoen dollar. Zou Katy stiekem blij zijn met dit vertrek?

Laatste nieuws

Zie ook