Khloé Kardashian voor het eerst open over vreemdgaan Tristan

Ze schoof haar eigen gevoelens opzij

Lees ook

Het zal je vast niet zijn ontgaan: Khloé Kardashian kwam erachter dat haar vriend Tristan Thompson vreemdging, terwijl ze hoogzwanger was. In de aflevering van Keeping Up With The Kardashians kwamen de shocking reacties van haar zusjes voorbij. Op Twitter doet de blondine nu een boekje open over de heftige periode.

Ongemakkelijk

Khloé vertelt in haar eerste Tweet: "De aflevering van vanavond is voor mij een ongemakkelijke en super emotionele, maar toen we meer dan tien jaar geleden begonnen met deze show, hebben we ons aangemeld voor een realityshow, wat betekent dat we jullie ons leven moeten tonen, de goede, de slechte en de lelijke mensen."

Lees ook: Grote photoshop fail op poster KUWTK

Bevalling

Maar daar blijft het niet bij. Ze legt uit waarom Tristan toch bij de bevalling mocht zijn: "Ik wilde een prachtige geboorte-ervaring voor mezelf hebben en voor de herinneringen die ik aan True wil vertellen als ze ouder is. Ik wil dat ze video's en foto's heeft van haar vader die haar vasthoudt. Ik wil dat ze weet dat ze geliefd is en mijn geluk is."

De realityster heeft het beste met haar dochter voor en zette daarom haar eigen gevoelens opzij. "Ik koos ervoor om mijn gevoelens opzij te schuiven voor de geboorte en om zoveel mogelijk positieve energie te krijgen. Mijn enige gedachte ging over de geboorte van mijn dochter."
"Als ik terug kijk op die periode, zit ik in shock. Ik had nooit verwacht dat dit mij zou overkomen", zegt ze over de affaire van Tristan. "Maar ondanks alles be ik trots op mezelf en op de manier hoe ik heb gehandeld in de situatie."

Bron: BuzzFeed Beeld: Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook