Maan: ‘Daar heb ik in bed wel wat avonden om gejankt’

Grazia sprak Maan de Steenwinkel

Haar album Waar Ga Je Heen ligt nu in de winkel en gaat vooral over liefde en vriendschap. Grazia sprak Maan de Steenwinkel.

Relatie

In maart werd bekend dat de zangeres liefdesgeluk had gevonden. Maan was aan het daten geslagen met dj Tony Junior en inmiddels is er sprake van een relatie. De eerste voor Maan. "Ik wil graag bij hem zijn, dat is een gevoel wat ik nog nooit heb meegemaakt", vertelt ze.

"Ik dacht altijd dat het hebben van een relatie me zou beperken, dat ik niet meer kon doen wat ik wilde, maar dat is niet zo. We zijn allebei druk en soms moeten we even de plannen van die week doorspreken om te kijken hoe we samen kunnen zijn, maar dat gaat gek genoeg vrij makkelijk."

Toch kan Maan ook prima alleen zijn. "Niemand die iets van je vraagt of van je wil. Als ik rust wil, ga ik naar mijn ouders in Bergen. In retraite noem ik dat. Lekker naar het strand, ik laat me instoppen en verzorgen."

Zie ook: Ophef over intieme foto Maan en Ronnie Flex

Liefdesverdriet

Maan vertelde eerder dat ze nog nooit echt een relatie had gehad. Heeft ze dan weleens liefdesverdriet gehad? "Zeker. Al was het meer een abrupt einde van het leuk hebben met elkaar, geen echte relatie. Van de een op de andere dag werd ik genegeerd. Dat was vervelend, daar heb ik in bed wel wat avonden om gejankt" vertelt ze.

"Het maakte me onzeker, omdat ik niet wist waarom. Práát dan. Heb ik je iets misdaan? Wat ging er fout? Na een jaar hebben we gepraat. Hij bleek ook onzeker, voelde zich niet goed genoeg en sloeg daardoor dicht. Het lag dus niet aan mij, maar dat wist ik toen niet."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt.

Tekst: Sigrid Stamkot

Laatste nieuws