Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zien: verwarring om tekening van Dave Roelvink in de rechtbank

Vandaag moest Dave in de rechtbank verschijnen, nadat hij in augustus in aanraking kwam met politie. Dave kreeg uiteindelijk een geldboete, taakstraf en een rijontzegging voor een half jaar, omdat hij onder invloed en te hard heeft gereden, en politieaanwijzingen op die bewuste avond heeft genegeerd. In de zaal zat uiteraard ook een rechtbanktekenaar die een tekening van de 26-jarige dj moest maken. De tekening werd op social media gedeeld, maar zorgde al snel voor verwarring. Want ondanks dat de schets binnen een uur klaar moet zijn, lijkt de foto allesbehalve op Dave. Bekijk 'm hieronder en oordeel zelf!

GTST-acteur Ferri Somogyi vindt vaderschap pittig

Voormalig GTST-acteur Ferri Somogyi en zijn achttien jaar jongere vriendin Noëlle van Stek hebben sinds maart 2017 een relatie, zijn nu verloofd en hebben een kind. Voor Ferri valt het vaderschap zwaar. Ferri en Noëlle's dochter Véda is afgelopen 9 september geboren en sindsdien staat het leven van de acteur op z'n kop. In het tijdschrift Weekend vertelt hij over het vaderschap. "Je weet natuurlijk dat je het even druk krijgt en dat het pittig is. Ik heb mijn werk en de kleine vraagt heel veel aandacht. Noëlle is nu met verlof, maar het is wel zwaar, ontzettend zwaar. Alle aandacht gaat naar die kleine, je hebt niet zoveel tijd voor eigen dingen."

Touriya Haoud is weer vrijgezel

Na een maand te hebben gedatet met de Turkse profvoetballer Deniz Türüç, is het sprookje tussen de twee alweer voorbij. Touriya gaf eerder aan eindelijk het liefdesgeluk weer te hebben gevonden bij de 25-jarige voetballer, maar is er nu achter gekomen dat een lange-afstandsrelatie met de in Turkije wonende Deniz niet gaat werken. "Helaas is het niks tussen ons geworden. We vinden elkaar nog steeds ontzettend leuk, de aantrekkingskracht is er zeker, maar realistisch gezien is het gewoon niet mogelijk om samen iets op te bouwen", aldus Touriya aan Weekend.

Bron: Weekend, Beau Monde Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook