Gesprek Jamie Li en Kim Kötter bij RTL Late Night kreeg heel andere wending

Tsja...

Lees ook

Jamie Li Fo Sjoe en Kim Kötter waren gisteren te gast bij RTL Late Night met Twan Huys, om het daar te hebben over het fenomeen 'de moedermaffia'. Toch kreeg het gesprek aan tafel al snel een hele andere wending.

Fotoalbum

Want waar Kim en Jamie Li juist aan tafel zaten omdat ze online vaak te maken hebben met mom shaming, kregen ze ook aan tafel kritiek te horen van acteur en zanger Huub van der Lubbe. "Kijk, een fotoalbum snap ik, en als je dat dan laat zien aan familie, vrienden en mensen die op bezoek komen, dat snap ik allemaal wel. Maar wat is de behoefte om het zo in de wereld te gooien, met het gevolg dat je ook weer bakken kritiek terug krijgt?"

Lees ook: Jamie Li: 'Ik ben moeder, maar het is niet mijn beroep'

Bagger

Jamie Li en Kim leggen vervolgens uit dat ze het vooral heel leuk vinden om te doen, maar het ook leuk vinden om andere mensen te inspireren en een kijkje in hun mommy life te geven. "En als je iets leuk vindt, dan moet je het toch gewoon doen, Huub?", aldus Jamie. Huub daarentegen vindt het delen van je privé-leven op social media nog steeds niks. "Als je er zoveel bagger voor terugkrijgt, dan zou ik er vriendelijk voor bedanken." Het hele fragment vind je hieronder.

Beeld: RTL Late Night met Twan Huys

Laatste nieuws

Zie ook