De deken die iedere koukleum wel kan gebruiken

Brrr!

Lees ook

Ondanks dat de temperaturen voor deze tijd van het jaar nog prima zijn, heb je vast weleens 's ochtends in de auto met een bibberend lijf gezeten. Vervolgens gooi je de verwarming op standje tropisch eiland en kun je wanneer de temperatuur eenmaal aangenaam is pas wegrijden. Deze deken maakt daar nu een einde aan.

Lekker warm

Want ondanks dat je de temperatuur omhoog draait, kan je lijf vaak nog wel heel koud aanvoelen. Stalwart komt nu met een dekentje die je de gedurende je autorit heerlijk warm houdt. Het werkt ongeveer hetzelfde als een elektrische deken, alleen stop je hierbij het stopcontact in de sigarettenaansteker.

Lees ook: Internet in de ban van deze Primark deken

Prijskaartje

En mocht je een keer op de achterbank belanden, dan is er nog geen man overboord. Het snoer is namelijk 2,5 meter lang, waardoor je 'm ook gewoon daar kunt gebruiken. Goedkoop is-ie overigens niet. Zo betaal je bijna 35 dollar voor een geruite zwart-wit deken en 27 dollar voor een blauwe. Je kunt 'm bestellen via Amazon. Al kun je voor de prijs misschien toch beter voor een normaal fleeche deken gaan…

Bron: Pretty52 Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook