Michella Kox laat van zich horen na ‘afgang’ Boxing Stars

Dit verandert de zaak!

Lees ook

De battle tussen Michella Kox en Amanda Balk is uit de hand gelopen. Wat de battle of the year had moeten worden, werd een groot fiasco waar iedereen het over heeft. Michella heeft inmiddels van zich laten horen.

Uitgebreide post

Hoewel het ernaar uitzag dat Michella de handdoek in de (boks)ring gooide, laat ze nu weten dat haar beslissing om na de eerste ronde al te stoppen niet zonder reden was. Tijdens het programma gaf ze aan dat haar conditie dermate slecht was, dat ze het de tweede en derde ronde waarschijnlijk niet meer vol zou kunnen houden. Op Facebook luidt echter een heel ander bericht.

Lees ook: Verrassende wending in gevecht tussen Michella Kox en Amanda Balk

Blessure

“Oordelen, oordelen, oordelen, daar is waar iedereen goed in is! Nee mensen het kwam niet zomaar dat ik dit niet zou kunnen en nooit zo kunnen winnen. Dus het was niet komen en afzeggen en alle mensen voor niks laten komen, of er één ronde gaan staan en kijken wat er zou gaan gebeuren. Door deze blessure heb ik niet kunnen sparren. We moesten roeien met de riemen die wij hadden, ik wist al dat ik dit nooit zou kunnen winnen. Toen mijn voormalige trainer ook nog eens doorgaf aan de tegenpartij wat ik had, zat ik in zak en as. Ze zou mij daar gaan raken. Ik scheet in mijn broek, maar ik wilde mij dochter laten zien dat ik voor haar vocht. Al was het maar één ronde", begint Michella haar uitgebreide post op Facebook.

Sigaret

"Ik heb steeds gedacht één ronde, wat kan er nu mis gaan. Genoeg dus, paniek kan alles doen. Dekking, woede, iemand die op je borst slaat… in mijn hoofd was het chaos. En iedereen kan nu oordelen, maar ga er maar staan met een scheur in je borstspier. Ik ben één keer gaan sparren, geloof ook nog met één hand. Trainen met pijnstillers, maar ondanks alles ben ik nog steeds blij dat ik heb meegedaan! Ik stond er toch maar! Ik zei ook tegen iedereen: 'Ik ben doorgegaan, dat is al heel wat'. En tja, die sigaret kreeg ik. En ik had zoveel stress, dus dacht ik ga lekker relax kijken hoe zij haar overwinning viert. Niks mis mee toch?! Dankbaar voor de kans, vervelend dat ik pech heb gehad. Maar ja, da's Mies. Maar nu rust, heel veel rust. Mijn lichaam laten herstellen en dan wel weer gaan sporten. Want dat ben ik echt leuk gaan vinden! Liefs, Michella. En nu nog een peuk, want ik lig klaarwakker."

Beeld: Facebook, ANP

Laatste nieuws

Zie ook