Joëlle Witschge reageert op uitlekken zwangerschapsnieuws

Het model is erg openhartig...

Lees ook

Vorige week bevestigde Joëlle Witschge zwanger te zijn van haar eerste kindje, nadat de geruchtenmolen overuren draaide. Het model wilde de prille zwangerschap liever nog even voor zich houden, zodat ze het eerst zelf aan vrienden en familie kon vertellen. Ze nam het de media dan ook kwalijk dat het nieuws alsnog naar buiten werd gebracht.

PCOS

In de nieuwste Beau Monde vertelt Joëlle openhartig waarom ze haar zwangerschap graag nog even geheim wilde houden. Zwanger worden is voor de 26-jarige namelijk allesbehalve vanzelfsprekend.

"Ik heb PCOS en een verdikte baarmoeder. De kans dat ik op een natuurlijke manier zwanger zou kunnen worden, was 1%. Het is een wonder wat hier gebeurd is. Dave en ik hadden wel al een onwijze kinderwens, daar hadden we het geregeld over gehad, maar ik wist dus dat het voor mij meer moeite zou kosten. Ik heb vroeger ook een voorstadium van baarmoederhalskanker gehad. Ik dacht: zit het bij mij allemaal wel goed en kan ik wel ooit kinderen krijgen? Ik heb dat laten checken en ze zeiden: ‘Je moet er wel harder je best voor doen, maar het is niet onmogelijk'."

Lees ook: Dit is de vervanger van Joëlle Witschge in Boxing Stars

Liegen

Toen de blondine erachter kwam dat er een kleintje op komst is, besloot ze gelijk haar ouders en zusjes op de hoogte te brengen. "Zij konden het niet geloven! Ik wilde het voor de rest van de mensen nog even stilhouden omdat het nog pril was, maar mijn manager moest het natuurlijk ook weten omdat ik wat projecten moest gaan afzeggen. Ook heb ik wat vertrouwenspersonen bij die projecten gebeld en gevraagd of ze discreet met de situatie wilden omgaan." Dat laatste gebeurde helaas niet en dus was haar zwangerschap al snel out in the open.

"Mijn management kreeg drie dagen later een berichtje van RTL Boulevard: of ik zwanger zou zijn. Ik houd niet van liegen, maar dit was een leugentje voor eigen bestwil. We hebben toen samen besloten om te zeggen: 'mijn nichtje is ook zwanger, drie maanden. Jullie zijn vast in de war.' Twee dagen later sta je breed uitgemeten in een roddelblad. Dan hangen al je vriendinnen aan de lijn en stroomt de inbox vol met berichtjes van mensen die een kinderwagen aan je willen slijten", aldus Joëlle.

Bron: Beau Monde Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook