Dit vinden mannen écht van ontvangen naaktfoto’s

De reacties liegen er niet om.

Lees ook

Het sturen van nudes.., Iedereen heeft er een eigen mening over. Om te begrijpen wat er echt in het mannelijk brein omgaat, namen we een bezoekje aan forum Reddit. In het AskMen-topic vraagt een vrouwelijke gebruiker zich af: Wat vinden mannen nou oprecht van sexy (naakt)foto's? De reacties liegen er niet om.

Now you know

1. "Het kan me echt niets schelen, tegenwoordig is er een rare focus op het delen van nudes en sexting. Wat nogal teleurstellend is. Als we elkaar naakt willen zien, laten we dan daten en kijken wat er gebeurt."

2. "Hangt ervan af of de relatie long-distance is. Als dat zo is, vind ik dat het er meer toe doet. Als hij in dezelfde stad woont … dan nee, dan is het niet belangrijk. Uiteindelijk kies je voor hetgeen wat jou op je gemak laat voelen."

3. "Als ze ze zelf wil sturen is het prima, maar ik verwijder ze daarna meteen. Ik zal het zelf nooit van haar vragen en zal ook nooit zelf nudes maken."

4. "Ik vind het eigenlijk aantrekkelijker als een vrouw geen spannende foto's deelt. Ik ervaar intimiteit liever face to face."

5. "Absoluut geen dealbreaker, als je me een foto stuurt is dat geweldig. Maar het is niet nodig. Het toont vertrouwen en verlangen, maar ik denk dat je het beter in person kunt laten zien."

Lees ook: Vrouw reageert hilarisch op verzoek om naaktfoto's

Eigen keuze

Zoals je ziet vinden de meeste mannen naaktfoto's helemaal geen prioriteit. Onthoud: het is perfectly fine om nudes te sturen, zolang je er maar zelf achterstaat en ze verstuurt naar een persoon die je kunt vertrouwen.

Bron: Reddit, Cosmopolitan, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook