Fans snappen helemaal niks meer van Expeditie Robinson

Ze zijn het helemaal zat!

Lees ook

En daar was nummer zes. Het huidige seizoen van Expeditie Robinson leverde al veel afvallers op, en ook gisteren besloot er weer een expeditielid de handdoek in de ring te gooien.

Heimwee

Nadat I Am Aisha, Josylvio, Tony Junior, Ozzy – en stiekem ook een beetje Donny Roelvink, omdat hij niet wilde blijven ondanks het aanbod, verliet ook Jody Bernal gisteren vrijwillig de expeditie. Net als Tony Junior had ook hij last van heimwee en wilde hij graag terug naar zijn hoogzwangere vrouw en dochter Olivia.

Lees ook: Deze Expeditie Robinson-kandidaten hebben het wel héél gezellig

Kritiek

Hoewel mensen heus wel begrijpen dat Jody bang was om niet bij de bevalling aanwezig te kunnen zijn, luidt er op social media ook veel kritiek op het huidige seizoen. Zo vinden velen het waanzin dat er dit jaar zoveel BN'ers besluiten op te geven en terug naar huis te keren.

"Is er al iemand echt uitgestemd? Iedereen stopt maar. Volgende keer alleen maar gemotiveerde onbekenden aub", "Echt… volgende keer geen (pseudo)BN'ers! Alleen mensen die heel erg gemotiveerd zijn" en "Volgend seizoen dreigen met boete voor voortijdige afvallers! Geen moer aan zo" luiden de reacties op Twitter.

En ja, geef ze eens ongelijk. Nu maar hopen dat de volgende ronde niet weer iemand vrijwillig op het vliegtuig naar Nederland stapt…

Beeld: Twitter, ANP

Laatste nieuws

Zie ook