Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Ai! Dít is waarom Victoria Beckham niet meedoet met de Spice Girls-reünie

Victoria Beckham blijkt dit keer namelijk niet eens benaderd te zijn voor de aanstaande reünie van de Spice Girls. De overige vier dames gingen er eigenlijk al van uit dat 'Posh Spice' nee zou zeggen, vertelden Mel C, Mel B, Geri en Emma in The Jonathan Ross Show.

"Ik heb Victoria onlangs nog gezien, we hebben allemaal nog contact met elkaar", vertelde Mel C. "Ze maakt nog steeds deel uit van de Spice Girls, ze steunt ons en wij steunen haar. Maar het punt is bereikt waarop we haar niet meer hebben gevraagd. We hebben aangenomen dat ze niet meedoet."

Ook volgens Geri was het al lange tijd duidelijk dat Victoria er niet bij zou zijn. "Ze zegt al jaren dat ze het niet meer wil doen, dus dat weten we. Ze heeft het heel druk met haar modemerk en is verder gegaan." Victoria was nooit fan van het toeren, vertelde Emma 'Baby Spice' Bunton. "Daar heeft ze nooit van genoten."

Kate Upton bevallen van een meisje

De 26-jarige actrice beviel woensdag van haar eerste kindje. Kate maakte zondag bekend te zijn bevallen van een dochter, die de naam Genevieve heeft gekregen. De actrice deelde een zwart-witfoto waarop alleen de mond, neus en een handje van Genevieve te zien zijn. In het bijschrift staan enkel de geboortedatum en volledige naam, Genevieve Upton Verlander. Kate's echtgenoot Justin Verlander is iets langer van stof. "Welkom op de wereld Genevieve Upton Verlander. Je stal mijn hart zodra ik je zag", aldus de honkballer.

Genevieve Upton Verlander 💗 11.7.18

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op

Khloé Kardashian helpt brandweermannen tijdens bosbranden in Californië

Khloé Kardashian heeft haar steentje bijgedragen aan het helpen doven van de bosbranden in Californië door spullen te kopen die de brandweer kan gebruiken. De realityster liet op haar Instagram Story zien dat ze in de supermarkt liep om boodschappen te doen voor de honderden brandweermannen die de branden proberen te blussen. Khloé droeg zelf ook een mondkapje en zonnebril om zichzelf te beschermen tegen de slechte lucht en rook. Ook riep ze haar volgers op om hetzelfde te doen. "Doe gewoon wat je kan, zelfs al is het één fles water, of oogdruppels, of een granenreep. Ik weet dat ze het kunnen waarderen," vertelde ze haar fans.

Bron: BuzzE Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook