Meghan Markle heeft voor flink wat onrust gezorgd

Waar komt dit nou opeens vandaan?

Lees ook

Naar verluidt zorgt Meghan Markle voor flink wat onrust bij de Britse Royals. Haar drie persoonlijke assistenten hebben het niet lang volgehouden en hebben de benen genomen.

Machtsverschuiving

Royalty deskundige Neil Sean vertelt aan Shownieuws dat nog veel meer van het personeel gaat opstappen. Hij denkt zelf dat het komt door de machtsverschuiving in huis. Er heeft nog nooit iemand als Meghan in de Koninklijke familie gezeten. Voordat Prins Harry zijn vrouw leerde kennen, liet hij zijn leven door andere bepalen. Nu heeft meestal Meghan het voor het zeggen.

Lees ook: 'Royal kerstdiner zorgt voor spanning tussen Meghan Markle en Kate Middleton'

Aanpassen

De actrice is gewend aan de wereld van showbizz en grote sterren krijgen meestal hun zin, laat Neil weten. Bij de royals is dat wel even anders en moet zij zich vaak aanpassen. Daarnaast gaan er geruchten rond dat Meghan er niet tegen kon dat één van de assistentes jong en knap was en mogelijk iets te veel tijd met Harry doorbracht.

Deuk in reputatie

Alle ophef rond Meghan zorgt voor een behoorlijk deuk in haar reputatie. De Britse familie is aardig voor haar geweest en heeft haar helemaal in de familie opgenomen, maar nu haar 'divagedrag' opeens naar buiten komt, ontstaan er hier en daar toch wat twijfels. De hertogin kon voorheen via social media reageren op geruchten, maar dat is nu ook niet meer mogelijk.

Bron: Shownieuws Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook