Dít is wat vrouwen het liefst cadeau krijgen

Happy shopping!

Lees ook

Ben je op zoek naar een cadeau voor je moeder, je zus, je vriendin of gewoon jezelf? Het blijft lastig om voor iedereen een mooi cadeau voor de feestdagen te bedenken. Gelukkig is er onderzoek gedaan naar wat wij vrouwen het liefste krijgen. En dat antwoord zal je misschien niks verbazen…

Sieraden

Vrouwen krijgen namelijk het liefste sieraden cadeau. Voor ons geen verrassing: een sieraad is bijzonder om te krijgen en je collectie kan nooit groot genoeg zijn. Naast een mooi sieraad krijgen vrouwen ook graag romantische avondjes uit en beautyproducten cadeau, maar een sieraad staat dus op nummer 1. Omdat je nu misschien nog steeds niet goed weet wat je kunt kopen, laten wij je ter inspiratie hieronder onze favorites zien.

Zilveren luxe

Deze items komen uit de nieuwe Luxury Traveller collectie van TI SENTO – Milano. Het luxe sieradenmerk is favoriet omdat het net even anders is. De goudsmeden van TI SENTO waren de eersten die zilver met dezelfde toewijding en vakmanschap bewerken als goud. De eersten die zilver de liefde en aandacht geven die het verdient. En die liefde en aandacht maakt de sieraden extra bijzonder.

@gallery(1023939)

Alle sieraden zijn vrouwelijk, verfijnd, elegant -met een twist- en vertellen een verhaal. De collectie City Chic volgt een reis naar onbekende steden, de collectie Nature's Secret door de natuur in de bergen, de collectie Evening Lights naar een avontuurlijke en feestelijke nacht.

Mix & Match

Fijn aan de sieraden van TI SENTO – Milano is dat je er nooit genoeg van kunt hebben. Je kan sieraden ook eindeloos combineren. Denk aan aanschuifringen die je kunt mixen en matchen, maar ook aan pendants die je aan verschillende kettingen kunt hangen of oorbedels die je kunt combineren en aan verschillende creolen kunt hangen. Jouw cadeau kan dus door de ontvanger helemaal gestyled worden naar haar eigen smaak. Bellissima!

Dit is een advertorial.

Laatste nieuws

Zie ook