Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 14 t/m 27 november!

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 14 t/m 27 november!

WATERMAN 21 januari – 19 februari

Je stoomt lekker door op het werk, waardoor je privé onbewust de lieve hints van je lover negeert. Aandacht voor je relatie komt wel weer..? Geen goed idee. Plan alvast je kerstvakantie samen en doe een generale repetitie voor je kerstdiner.

VISSEN 20 februari – 20 maart

In plaats van in je hoofd, ben je goed in contact met je lijf momenteel. Dat komt de uren in bed met je lief ten goede: geniet ervan. Veel sex maakt je wel warrig. Zet een alarm op belangrijke afspraken in je agenda.

RAM 21 maart – 20 april

Iets wat in de afgelopen weken niet lukte, krijgt nu nieuwe impulsen. Zacht aandringen helpt bij het krijgen van meer ‘ja’s’. Dat gaat ook op voor de liefde. Jouw love interest ziet opeens jouw kwaliteiten en wil méér.

STIER 21 april – 21 mei

Vooroordelen, ze plagen je nogal eens. Op dit moment zie je een heel andere kant van iemand. Hét moment om die ruzie met een oude vriend of vriendin – of vlam – bij te leggen. Er ontstaat een situatie waarvan je alleen maar kon dromen.

TWEELINGEN 22 mei – 21 juni

Krijg je op het werk te weinig waardering, dan sluipt er een vleugje zelftwijfel binnen. Je overwint het door te vragen: hoe vindt iedereen het gaan? Gooi alle luiken open, wees transparant. Vooral als je de lat hoog legt.

KREEFT 22 juni – 22 juli

Heerlijk cocoonen is favoriet. Toch doet een buitenlands avontuur nu wonderen. Boek een lastminute en laat je overspoelen door frisse ideeën. Denk ondertussen niet te veel na over het verleden. Ja, shit happened. Maar je leeft nu!

LEEUW 23 juli – 23 augustus

Alles draait momenteel om anderen, je persoonlijke wensen staan op een laag pitje. Je werkt gedwee mee, vooral als er kinderen of ouderen in het spel zijn ben je supergeduldig. Verover je nu iemands hart, dan krijg je lange-termijngarantie.

MAAGD 24 augustus – 22 september

Andere mensen blijken aan je te denken en die aandacht doet je goed. Heb je nog geen sterke partner om op te leunen? De sterren regelen ontmoetingen met allerlei mogelijke vlammen. Ga ervoor.

WEEGSCHAAL 23 september – 22 oktober

Diep vanbinnen geloof jij dat dingen en mensen die voor jou bestemd zijn vanzelf op je pad komen. Nu krijg je het bewijs. Let op kleine tekens en weet dat je niemand zomaar ontmoet. Gun jezelf juist rust tijdens drukte.

SCHORPIOEN 23 oktober – 22 november

Je verlangen naar meer me-time wordt gehoord. Reset je mind door meditatie. Een openhaard om in de vlammen te staren werkt helend. Sla de hulp van een professionele vriend(in) niet af. Het brengt aha- momenten waarmee je verder kunt.

BOOGSCHUTTER 23 november – 21 december

Te veel nadenken maakt het leven onnodig ingewikkeld. Concentreer je op je buikgevoel en leer om genomen beslissingen te omarmen, ook al sta je er niet 100% achter. Op je werk waarderen klanten je humor: meer lol maken dus!

STEENBOK 22 december – 20 januari

Je kunt nu behoorlijk assertief en autonoom je gang gaan. Velen bewonderen je ondernemingslust. Sta je bij iemand in het krijt, zorg dan dat je iets terug doet. Het ‘geen-tijd-voor’ excuus is slap; dat gaan mensen niet vergeten.

Tekst: Viola Robbemondt

Laatste nieuws

Zie ook