Exclusief! Olcay Gulsen: ‘Hij zag me veranderen van stoere vrouw in een hoopje ellende’

De business babe is openhartiger dan ooit!

Lees ook

Na haar publieke val had Olcay Gulsen (36) om zich heen kunnen gaan slaan, of onder een steen kunnen kruipen. In plaats daarvan ontwaakte – na het omvallen van SuperTrash – de warrior in haar: dapper, onverschrokken, maar ook kwetsbaar. Toch is het faillissement haar niet in de koude kleren gaan zitten.

Keihard gejankt

"Ik heb echt keihard gejankt. Ook omdat ik de situatie niet meer overzag. Doordat ik zo gestrest was geweest, kon ik me veel dingen niet meer herinneren. Normaal gesproken heb ik een ijzersterk geheugen. Daar was niets meer van over. Het lukte me niet om de zaken te reconstrueren", vertelt Olcay in een openhartig interview met Grazia.

Olcay maakte zich grote zorgen en vroeg zich af of het in haar hoofd ooit weer allemaal op orde zou komen. "Ik dacht: Jezus, ik heb compleet gefaald. Twee jaar daarvoor had ik best een heftige depressie gehad, waar ik net weer een beetje bovenop aan het krabbelen was. Het ding is: dit is iets wat je overkomt, je kunt het niet voorspellen. Anders had ik vijf jaar geleden wel een dikke strik om SuperTrash heen gedaan en het verkocht.”

Lees ook: Olcay Gulsens moeder wilde haar laten aborteren

Grote liefde

Gelukkig stond vriendlief Frans ook in de donkere dagen steevast naast haar. "Ik vind het knap dat hij bij me is gebleven. Andersom had ik misschien gedacht: toedeledokie, ik ben klaar met al dat gezeik. Veel mensen kiezen toch voor de makkelijke weg, ikzelf wellicht ook. Van Frans heb ik geleerd om niet egoïstisch te zijn en klaar te staan voor een ander. Hij leerde me kennen als een stoere, sterke vrouw, die de wereld aan kon. Op het laatst was ik een hoopje ellende, dat niets meer positief inzag. Toch is hij die loyale goedzak gebleven. Ik vind het ook niet normaal hoe lief de buitenwereld op mijn faillissement heeft gereageerd. Ik heb echt duizenden berichten op Instagram gekregen van mensen die me een hart onder de riem staken", aldus Olcay.

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt.

Tekst: Anette de Vries Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook