Op deze manier kun jij je zomerjurkjes ook in de winter dragen

Het is heel simpel!

Ook al komt de strenge winter steeds dichterbij, je hoeft je favoriete zomerjurkjes heus niet op te bergen. Op deze vijf manieren kun jij ze nog gewoon blijven dragen.

1. Sweater onder je jurk

Jouw slipdress met dunne bandjes en een stof die veel te koud is om op dit moment mee naar buiten te gaan, kun je heel leuk combineren met een dikke warme trui of sweater. Trek daar overheen je jurk aan, hoge laarzen eronder en je bent winterproof!

2. Oversized jacket

Je armen wil je natuurlijk beschermen tegen de kou. Momenteel liggen de winkels vol met heerlijk dikke en warme jassen. Denk aan een spijkerjasje met wol aan de binnenkant of een dikke puffer jacket. Als je deze aantrekt over je jurk, zul je zeker geen kou lijden.

3. Blouse eronder

Ook al wordt er een strenge winter voorspelt, met het weer hier weet je het maar nooit. Mocht er een keer een warmere dag tussen zitten, kun je er ook voor kiezen een blouse onder je jurk te dragen. Net iets minder warm dan een trui, maar geeft wel hetzelfde old school effect.

4. Jeans

Een hele makkelijke manier waar je niet lang over na hoeft te denken: trek gewoon je favoriete jeans aan onder je jurk. Mochten jouw benen niet zo goed tegen kou kunnen en is een panty veel te dun, dan is de spijkerbroek een simpele manier om het probleem op te lossen. Wat je ook kan doen met je jurk, is de onderkant bij elkaar houden en er een knoop in leggen. Zo maak je er een topje van, wat spontaan en stijlvol staat op een jeans. Dikke winterjas aan en jij kan de kou trotseren.

5. Sweater over je jurk
In plaats van een trui onder je jurk, kun je er ook voor kiezen deze over je jurk heen aan te trekken. Je jurk komt er dan onder vandaan als een rok. Met een leuke riem of fannypack om je middel behoud je je taille. Deze look kun je vervolgens stylen met een paar stoere sneakers of juist vrouwelijke enkellaarsjes.

Bron: Marie Claire US Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws