NikkieTutorials klapt uit de school over samenwerking met Kim Kardashian

This girl is on fire!

Lees ook

NikkieTutorials is living the dream! Had ze eerder al de eer om met Kim Kardashian samen te mogen werken, vertelt ze nu in de nieuwe Beau Monde dat er opnieuw een samenwerking op de planning staat. Say what!?

Celebs

Ze heeft verschillende celebs als Jessie Jmet wie ze overigens nog steeds veel contact heeft en ook het allerleukste vond vanwege haar Britse humor – en Bebe Rexha in haar stoel gehad, maar haar oren gingen pas echt klapperen toen Kim op de agenda stond.

Lees ook: Nikkie Tutorials deelt foto van vóór plastische chirurgie

Nieuw project

"Sowieso zat ik al met mijn oren te klapperen toen ik werd gevraagd. Maar het bleek geen grap te zijn, haha." En dus moest de make-up artist snel haar koffers pakken voor een korte 'business trip' naar Calabasas, Los Angeles. Want hoewel de meiden het reuzegezellig hadden, blijft het voor Kim natuurlijk strictly business. "Ik werd ingevlogen en ging in de studio zitten, Kim kwam aanhuppelen met haar perfecte lijf. Dan film je even en is het klaar. We hebben soms nog contact."

Dat laatste wordt gelijk duidelijk als Nikkie uit de school klapt over de volgende samenwerking met de realityster. "Momenteel zijn we met iets bezig, maar daar kan ik nog niks over zeggen." Wij zijn benieuwd!

Bron: Beau Monde Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook