Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Guilty pleasure

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

NikkieTutorials veel kilo's verloren

Make-up goeroe NikkieTutorials is in drie maanden 18 kilo kwijtgeraakt. De YouTuber is flink gaan sporten. Dat deed ze altijd al, maar ze gaf zichzelf naar eigen zeggen nooit voor de volle 100%. Ze vertelt in Beau Monde dat ze vroeger een personal trainer had, maar zich altijd schaamde als ze een mega rood hoofd kreeg. Nu heeft ze haar eigen mini-sportschool en staat ze bijna elke dag een half uur op de loopband. Good job, Nikkie!

Monica smult van peperdure pizza

Monica Geuze, Lars Veldwijk en twee vrienden gingen afgelopen zondag gezellig een hapje eten met elkaar. In haar nieuwste vlog laat ze al het overheerlijke eten zien en na de voorgerechten gegeten te hebben, komt er een pizza met truffel en bladgoud op tafel. En die was niet goedkoop! Maar liefst 88 euro betaalde ze voor deze pizza. Achteraf vertellen Monica en Lars voortaan toch liever voor een pizza margherita te gaan.

Nieuwe look voor Lange Frans

Nieuwe muziek, nieuwe look! Vandaag liet Lange Frans weten dat hij een nieuw nummer online gezet heeft. Bij dit nieuwe nummer hoort uiteraard ook een cover en wow, je herkent de rapper bijna niet meer terug. Met zijn nieuwe coupé en baardje spat hij van het scherm.

Bron: RTL nieuws, RTL Boulevard, Shownieuws Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook