Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Guilty pleasure

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Realityserie André Hazes binnenkort weer op tv

Goed nieuws voor alle fans van André Hazes. Het derde seizoen van André Hazes: ik haal alles uit het leven komt vanaf woensdag 21 november weer terug op tv. De zanger, zijn vriendin en de kleine André worden gevolgd bij alle ups en downs in hun leven. Zo ga je onder anderen de verhuizing van het gezin zien en staan er aantal belangrijke dingen voor de deur. Natuurlijk is iedereen ook heel benieuwd of de gangmaker meer tijd in zijn gezin gaat steken. We shall see!

Gaby Blaaser grootste kerstwens is de cover van Playboy

Als we het over wensen voor de Kerst hebben, weet Gaby Blaaser al wat ze wil. In een video op het YouTube-kanaal Club Hub vertelt ze dat ze op de cover van de Playboy wil staan. Ze biecht op dat ze meerdere keren gevraagd is, maar elke keer 'nee' zei. Nu begon ze er toch over te twijfelen en lijkt het haar best tof. Wel heeft de actrice heeft wel twee eisen: het kerstnummer en de cover. Maar of het haar lukt…

Fender zegt eerste woordje

Het is ongeloofllijk hoe snel kinderen groeien en ontwikkelen. Ook de kleine spruit van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes maakt grote stappen. De vier maanden oude Fender heeft zijn eerste woordje gezegd. Na een hoop oefenen, zegt het jochie nu "mama". Roxeanne kan het zelf nog amper geloven en schrijft onder de schattige video de woorden: "Dat meen je niet!."

You’ve got to be kidding me! 😱😭😍❤️

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws Beeld:

Laatste nieuws

Zie ook