doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Sylvie's column: 'Ik moest flink uit mijn comfortzone stappen'

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sylvie's column: 'Ik moest flink uit mijn comfortzone stappen'

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Plankenkoorts

Toegegeven, ik had wat last van plankenkoorts voor m’n rol van strenge conrector mevrouw Himmelmann voor de Duitse remake van de Nederlandse bioscoopfilm Misfit. Ik moest flink uit mijn comfortzone stappen om eens niet de typische smiley happy girl, maar een manipulatieve, Gossip Girlachtige schooldirecteur met knot geloofwaardig neer te zetten.

Lastig

Toen ik werd gevraagd voor de rol was het meteen duidelijk dat het agendatechnisch nogal lastig was. We hebben van vrijdag tot en met zondag gefilmd, eindigend met een nachtshoot. Om half twee kon ik eindelijk in mijn bed in het Conservatorium Hotel duiken, maar de wekker ging alweer onmenselijk vroeg.

Prioriteit

Ondanks alle hectiek blijft Damián altijd mijn prioriteit. Normaal gesproken probeer ik ook niet te werken in het weekend, maar tijdens het filmen voor Misfit was hij bij zijn vader in Denemarken en hebben we geen moment samen hoeven te missen.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');