‘Liefdesleven Barbie ligt op straat’

Oei...

Lees ook

Er gingen al wat geruchten rond over de nieuwe liefde van Barbie. In de privékliniek in Schotland waar ze momenteel zit, schijnt de realityster smoorverliefd te zijn geworden op een Nederlandse medepatiënt. Echter verloopt dat niet helemaal onopvallend nu er pikante foto's van haar zijn uitgelekt…

iCloud

De nieuwe vlam van de blondine blijkt thuis een gezin te hebben, schrijft Privé. De vriendin van de man kwam op een lullige manier achter de affaire. Barbie stuurde hem naaktfoto’s, maar hij had op zijn telefoon ingesteld dat die automatisch in zijn iCloud-account terechtkwamen. Hierdoor verschenen ze ook thuis op zijn computer en daar had zijn vriendin in Nederland ook toegang tot.

Lees ook: ‘Barbie vindt nieuwe liefde in afkickkliniek’

Naaktfoto's

"Barbie maakte mijn relatie kapot", vertelt de vrouw aan Privé. "Na goed overleg heb ik besloten om hier niet op in te gaan. Dit is een privékwestie. Samantha heeft mijn relatie kapot gemaakt en eigenlijk wil ik hier niet mee doorgaan. Voor mij is het klaar. Ik hoop in alle rust mijn ellende te kunnen verwerken."

De nieuwe vlam van Barbie komt ook uit Den Haag, maar de twee kenden elkaar niet. De man is net over de dertig, volgens Privé. Ze kennen wel een aantal dezelfde mensen en bezoeken dezelfde clubs. Voorlopig is de man niet welkom bij zijn vriendin; zij wil nadenken over de toekomst.

Bron: Panorama Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook