Nienke Plas brengt eerste nummer én spraakmakende videoclip uit

Zo zag je haar nog nooit!

Lees ook

Nienke Plas kennen we als vlogger en comedian, maar sinds vandaag mag ze ook zangeres aan het rijtje toevoegen.

Grote liefde

Nienke heeft vandaag eindelijk haar langverwachte nummer uitgebracht en daar hoort natuurlijk net als iedere artiest een clip bij. De 32-jarige schreef het nummer Vrijdag voor haar grote liefde: zoonlief Franky-Dean. Maar in plaats van een mierzoete clip van de familie Plas-Stjeward, heeft Nienke voor een veel spraakmakender thema gekozen.

Lees ook: Zo reageerde Nienke's vriend op haar fashion creaties tijdens Expeditie Robinson

Verwarring

Op Instagram gaf ze deze week al een sneak peek van de videoclip, waarin ze als stripper in een bikini met een paal tussen haar benen hangt. Dat zorgde toen voor nogal voor verwarring. Waar sommigen dachten dat de clip over een moeder gaat die haar kind een goed leven wil geven, waren anderen er door de pikante foto nog niet helemaal uit.

Inmiddels is haar clip uit en snappen we eindelijk waar die stripperfoto vandaan komt. "Dit liedje heeft zo'n mooie boodschap en de clip versterkt dat echt" en "Jezus, wow! De tekst, gevoel , diepgang, you nailed it!" luidt er in de reacties. Uit de comments blijkt ook dat velen in eerste instantie een heel ander soort lied van Nienke hadden verwacht. "Wowww dit was het laatste wat ik had verwacht!"

Beeld: YouTube, ANP

Laatste nieuws

Zie ook