Yolanthe reageert op ophef rondom naaktfoto

De presentatrice kreeg de wind van voren.

Lees ook

Normaal gesproken zouden mannen in de rij staan voor een naaktfoto van Yolanthe Sneijder-Cabau, maar dit keer kreeg de presentatrice vooral erg veel kritiek toen ze pikant op de kiek werd gezet.

Dode vis

Samen met een aantal celebs en BN'ers zet Yolanthe zich in voor de FishLove-campagne. Hiervoor werden de sterren zonder kleding met een dode vis op de foto gezet, wat voor nogal wat rumoer heeft gezorgd.

Lees ook: Yolanthe vertelt waarom Wesley uit beeld is op Instagram

Hypocriet

Zo noemen sommige, nogal boze followers, de actrice hypocriet, omdat ze volgens hen regelmatig haar vork in een visje prikt. Nu laat Yolanthe zich natuurlijk niet zomaar voor van alles en nog wat uitmaken, en dus besloot ze via Instagram wat meer duidelijkheid te geven. "Laat ik beginnen met te zeggen dat er nog zo veel dingen zijn die ik beter kan doen. Nog zo veel te leren en te ontdekken. Ik werd voor deze bijzondere campagne benaderd om met mijn bereik te vechten voor onze oceanen. Hoe en waarom? Met deze campagne maak ik mij samen met een groep fantastische artiesten hard voor onze oceanen. We laten niet teveel van ons zelf zien, maar maken een statement voor de noodzaak van visserij limieten", begint Yolanthe haar verhaal.

"Er wordt niet gevraagd om te stoppen met vis eten maar wel om bewust te worden van het overbevissen en de gevolgen daarvan, zoals het extreem bevuilen van onze mooie oceanen en de manier en tijden van het vissen. Met deze wereldwijde campagne proberen wij het uitsterven van heel veel vissoorten en het bevuilen van de oceanen tegen te gaan", aldus de presentatrice. Well said, Yolanthe!

Haar hele verhaal lees je hieronder.

Laat ik beginnen met te zeggen dat er nog zo veel dingen zijn die ik beter kan doen.. Nog zo veel te leren en te ontdekken. Ik werd voor deze bijzondere campagne benaderd om met mijn bereik te vechten voor onze oceanen. Hoe en waarom? Met deze campagne maak ik mij samen met een groep fantastische artiesten hard voor onze oceanen. We laten niet teveel van ons zelf zien, maar maken een statement voor de noodzaak van #visserijlimieten. Er wordt niet gevraagd om te stoppen met vis eten maar wel om bewust te worden van het overbevissen en de gevolgen daarvan, zoals het extreem bevuilen van onze mooie oceanen en de manier en tijden van het vissen. Met deze wereldwijde campagne proberen wij het uitsterven van heel veel vissoorten en het bevuilen van de oceanen tegen te gaan. Wil je meer weten en/of helpen? Teken dan deze petitie : save.our.fish/petitie #stopoverbevissing . . . ( Deze vissen die wij vasthouden op de foto's zijn gestorven aan de bevuiling van de oceanen. 😥 Door met ze te poseren eren wij ze en vragen we om aandacht voor hen. Misschien een beetje shocking en zeker niet prettig om te doen maar niet zo shocking als wat er nu met de oceanen en deze vissen gebeurt ) . . . In Nl zijn we al heel goed bezig en daar mogen we trots op zijn! Want wij hebben de gezondere wateren en vissen op de juiste tijden en manieren. #MaarMetZijnAllenKanHetNogSchoner #DezeCampagneStaatVoorAlleOceanen . . Our love and help is needed! Let's all fight & protect our #ocean! ❤️ . . We ask EU governments to #endoverfishing by 2020. If you wanna help our ocean too, just sign the petition save.our.fish/petitie @our_fish @fishlove2020 @fishlovecampaign

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook