Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Temptations Fabiola daagt Rosanna uit voor Boxing Stars

The fight isn't over yet! Vlogen de twee blondines elkaar na Temptation Island al digitaal in de haren, lijkt de strijd tussen Fabiola en Rosanna nog steeds gaande te zijn. Fabiola heeft haar aartsrivale namelijk uitgedaagd voor een potje boksen voor een eventueel tweede seizoen van Boxing Stars. Rosanna heeft nog niet gereageerd op de uitnodiging van Fabiola, maar iets zegt ons dat Rosanna hier maar wat graag 'ja' tegen zegt.

Farrah Abraham doet mee aan nieuw seioen Ex On The Beach

Ze had al een hele reeks aan realityshows op haar cv staan. Ook MTV's spraakmakende programma Ex On The Beach wist de realityster te vinden. Farrah zei volmondig 'ja', wat uiteraard weer voor veel rumoer zorgt. Het nieuwe seizoen is vanaf 20 december op MTV te zien. We can't wait!

André Hazes jr. treedt nu al in voetsporen vader

It's all in the name! Nadat Roxeanne en André in de voetsporen van hun vader zijn getreden, lijkt ook de tweejarige André jr. nu al te weten wat-ie later wil gaan doen. Hoewel zijn vader het vooral van zijn stem moet hebben, lijkt de kleine Dré toch even iets andere interesses te hebben, namelijk gitaar spelen. En zeg nou eerlijk: dit ziet er toch té schattig uit!

Laatste nieuws

Zie ook