Internet in de ban van nieuwe kerstfilm op Netflix

Vorig jaar had iedereen het over A Christmas Prince, een kerstfilm die zó cheesy bleek te zijn dat-ie gewoon heel goed was. Nu staat het vervolg, A Christmas Prince: The Royal Wedding, op Netflix. 

Vorig jaar had iedereen het over A Christmas Prince, een kerstfilm die zó cheesy bleek te zijn dat-ie gewoon heel goed was. Nu staat het vervolg, A Christmas Prince: The Royal Wedding, bijna op Netflix. Zet 30 november in je agenda en plan alvast een filmavondje met je vriendinnen!

Prins wordt koning

Even voor de herinnering: waar ging deel één ook alweer over? "Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste Amber als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins Richard die binnenkort koning wordt", luidt de beschrijving van de streamingdienst. Nou, de rest kun je al raden natuurlijk.

Lees ook: Geniaal! Deze truc zorgt ervoor dat je alle kerstfilms al kunt zien op Netflix

Vervolg

Goed, het koppel gaat trouwen. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Verschillende media zijn het al opgevallen: het fictieve verhaal over prins Richard en Amber lijkt verdacht veel op het waargebeurde verhaal van prins Harry en Meghan. Zo wordt Amber gevraagd haar blog op te geven en moet ze wennen aan het royal protocol, net als Meghan.

Bron: Bustle, Beeld: Youtube

Laatste nieuws