Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Demi Lovato haalt uit op Instagram

Demi heeft korte metten gemaakt met een volger van het Instagram-account CommentsByCelebs. Hierop werd beweerd dat de zangeres 'zich louter omringt met ja-knikkers die alleen maar op haar geld uit zijn en dat ze niet ziet wat er daadwerkelijk gaande is'. Dit naar aanleiding van het ontslag van Dani Vitale, een van Demi's achtergronddanseressen, die vlak na de bijna fatale overdosis van Lovato met de media zou hebben gesproken. Demi kwam zelf met een pittige reactie.

"Het is niet eerlijk dat Dani is ontslagen, zij was een van de weinige mensen die zich daadwerkelijk bekommerde om Demi's gezondheid. Zij heeft haar 3 jaar bijgestaan en geholpen. Nu omringt Demi zich alleen maar met geldwolven", aldus een volger. Demi reageerde furieus op het bericht en schreef: "Je hebt geen idee waar je het over hebt. Echte vrienden houden hun mond als je bijna ten onder gaat aan een overdosis." Het moge duidelijk zijn: Demi laat niet met zich sollen!

Mel B doet schokkende onthulling

Ex-Spice Girl Mel B onthult dat zij een zelfmoordpoging heeft gedaan tijdens de live shows van de Britse X Factor in 2014. Dat meldt The Sun. Toendertijd werd zij voor de halve finales vervangen op televisie, maar een dag later verscheen zij wel voor de finale. Haar zichtbare verwondingen werden toen toegeschreven aan een maagzweer.

Mel B vertelt in haar autobiografie dat ze meer dan 200 pillen slikte voordat ze flauwviel en naar het ziekenhuis werd gebracht. Zelf geeft ze deels de schuld aan haar ex-man Stephen Belafonte voor het veroorzaken van haar mentale toestand. Het stel scheidde van elkaar in 2017, waarna Brown hulp zocht voor een posttraumatische stress stoornis.

Jessie J geeft kinderwens niet op

Jessie J geeft haar kinderwens, ondanks haar vruchtbaarheidsproblemen waar ze eerder deze week openlijk over sprak tijdens een concert in Londen, niet op. "Ik zal moeder worden", schrijft de zangeres op Instagram Story. "Ik geloof in wonderen."

"Vier jaar geleden kreeg ik te horen dat ik mijn baarmoeder moet laten verwijderen. Dat heb ik geweigerd en inmiddels ben ik van alle medicatie af door natuurlijke medicijnen en een verandering van dieet. Ik heb de hoop niet opgegeven. Ik doe alles wat ik kan om het te laten gebeuren op een manier die mijn lichaam toestaat."

Bron: Buzz E Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook