Deze actrice voegt zich bij Riverdale cast

Oh oh...

Lees ook

Het drama dat zich afspeelt in de stad Riverdale wordt iedere aflevering heftiger. Als je denkt dat de situaties rondom de familie Lodge niet erger kan worden, dan heb je het mis.

Minnares

In dramatische Riverdale-stijl kondigde Kelly Ripa aan dat zij voor een hoop opschudding gaat zorgen. "Het is een familiezaak… de minnares van Hiram. 23 jaar auditie gedaan voor uiteindelijk een rol waarvoor ik gemaakt ben", schrijft ze onder de foto. Kelly is in het echte leven getrouwd met Mark Consuelosen, die de rol van Hiram speelt.

Lees ook: Wait, What? Deze Riverdale-sterren zijn naar verluidt een koppel

Mrs Mulwray

Een tijdje geleden werd aan Kelly in een interview gevraagd wat ze van het idee vindt om mee te spelen in de serie Riverdale. Mark was daar zelf al heel enthousiast over en nu is daar eindelijk het moment. Kelly speelt Mrs Mulwray en zij is de vermeende minnares van Hiram. Spannend!

Flashback

En nog een grappig weetje: De zoon van Mark en Kelly, Michael Michael, zag je ook al voorbij komen in de flashback-aflevering. Daarin vertelde de moeder van Betty het verhaal over 'The Midnight Club' en Michael speelde daarin de jongere Hiram.

Lees ook: Harper's Bazaar Beeld: Riverdale, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook