Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Guilty pleasure

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Rosanna voor derde keer onder het mes

Temptation Island-ster Rosanna vergeet niemand meer. In de tijd van haar deelname viel ze altijd al op door haar grote boezem, maar de blondine is nog steeds niet tevreden. Dus gaat ze voor de derde keer onder het mes. Ben je benieuwd hoe zo'n borstvergroting er aan toe gaat? Dan heb je geluk, want Rosanna gaat de hele ingreep filmen.

Ex B-Brave lid Dioni gaat solo

Vorige jaar kondigde de boyband B-Brave aan te stoppen. Het nieuws brak de harten van vele fans, maar voor hen is er weer goed nieuws. Dioni gaat nu solo! Na het verdrietige nieuws van B-Brave viel de zanger in een zwart gat en hij had het er heel moeilijk mee. Afgelopen donderdag bracht hij zijn eerste single en videoclip 'Overdrive' uit. Het nummer is wel wat anders dan je gewend bent van de boyband, maar fans van zanger kunnen in ieder geval weer genieten van zijn stem.

Fender geniet van badderen

Het kindje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes, Fender, is alweer vier maanden oud. Rox en Erik delen maar al te graag foto's van de kleine en zo liet Erik zien dat Fender dol is op badderen. Hij ligt als een prinsje in zijn bad wanneer Roxeanne een douchestraal op hem richt. Zo heerlijk toch om nog klein te zijn.

Bron: Comsopolitan, Shownieuws Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook