Zo hoog is de Expeditie Robinson-boete voor deelnemers die hun mond voorbij praten

Juicy!

Lees ook

Expeditie Robinson kandidaat Stijn Fransen moest afgelopen donderdag helaas het eiland verlaten. Terwijl ze bij YouTuber Iris Enthoven in bad zit, doet de actrice een paar juicy bekentenissen over het avontuur.

Fikse boete

"Expeditie Robinson was echt fantastisch", vertelt Stijn. Aan de mensen om haar heen vertelde de actrice dat ze ging backpacken in Azië en voor een tijdje offline ging. "Mensen vonden het wel een beetje raar dat ik helemaal geen telefoon mee nam, maar iedereen geloofde het."

Ze vond het lastig om het grote nieuws al die tijd voor zich te houden, maar zodra je ook maar iets verklapt, ontvang je een fikse boete. "van €50.000", verklapt ze. Wow!

Lees ook: Deze spullen proberen Expeditie Robinson leden elk jaar weer mee te smokkelen

Eten gestolen

Natuurlijk gebeurt er veel meer op het eiland dan alleen de dingen die je ziet op tv. Volgens Iris werd er door de deelnemers wel eens eten gestolen zodra de crew op het eiland kwam. Helaas kon dat dit jaar niet meer, want zij droegen nu sleutels om hun nek. Stijn heeft ook niet eens een poging gewaagd om iets mee te smokkelen. "Je wordt echt helemaal binnenstebuiten gekeerd", laat ze weten.

Opgevers

Romantische momenten komen weinig aan bod, vertelt Stijn. "Daar ben je zo niet mee bezig. Je libido is zo goed als weg en je lijf is echt aan het overleven."

Over de vele opgevers van dit seizoen heeft Stijn wel een mening; ze snapt er niks van. "Je weet waar je in stapt."

Ondanks Stijns winnaarsmentaliteit heeft ze net niet de finale gehaald, maar er wel een mooie ervaring aan over gehouden.

Bron: Bubbel Bad Beeld: ANP, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook